luni, 15 decembrie 2014

Luna în zodii

Luna
 În astrologie, Luna simbolizează feminitatea, maternitatea - mama. 
Luna este asociată cu sufletul şi cu subconştientul. 
Ea reprezintă partea feminină aflată din orice bărbat, numită de către Jung  „anima“.
 Într-o astrogramă, Luna vorbeşte despre suflet şi despre sentimente, iar în astrograma unui bărbat ea poate fi mama sau o altă femeie. .

Luna este în domiciliu în zodia Racului,  în exaltare în Taur şi în trigonocraţie în Peşti.  
Luna  este în exil în Capricorn şi în cădere în Scorpion.

Luna în zodii
 Efectele Lunii sunt diferite funcţiede fazele în care se află, dar mai ales în funcţie de relaţiile stabilite în zodiac.
Luna în Berbec - este momentul pentru a vă creşte competenţele personale, calităţile de leader, prestigiul.
Luna în Taur - este momentul ideal de cumpărare a unei case, teren, maşini sau altor bunuri materiale. Acum, puteţi face planuri pentru creşterea resurselor, a averii şi a proprietăţilor. Perioadă bună pentru comerţ, vânzări şi cumpărări.
Luna în Germeni - reprezintă momentul ideal pentru comunicare, reconciliere, pentru noi legături şi schimburi sau consolidarea celor deja existente. Puteţi face schimbări în casă, activităţi de corespondenţă, cooperarea în relaţii publice şi personale, drumuri scurte.
Luna în Rac - momentul ideal pentru rugaciuni de protecţie a casei, a familiei,  pentru liniştea şi bună înţelegere, pentru sănătate.
Luna în Leu - este momentul cînd ne stabilim rolulul social, misiunea, ne consolidăm puterea, curajul, autoritatea şi luam decizii pentru noi acţiuni- proiecte.
Luna în Fecioară - ne putem gîndi la locul de muncă, la o avansare, la o mărire de salariu, la un nou serviciu. Sunt bine venite toate acţiunile de îmbunătăţire a sănătăţii fizice şi psihice.
Luna în Balanţă - acum este momentul favorabil pentru a depune o cerere, pentru a ne stabili drepturile şi îndatoririle, pentru a avea un succes în  problemele juridicice.Dreptatea învinge.
Luna în Scorpion - este momentul când ne întâlnim cu umbra, cu intuiţia şi subconştientul. Putem avea vise, putem avea intuiţii şi ne amintim de moarte...ne aducem aminte de strămoşi.
Luna în Săgetător  aduce optimism, distingem cu uşurinţă binele dei rău, putem câştiga competiţii, concursuri, putem începe o călătorie, o croazieră sau orice alt fel de deplasare.
Luna în Capricorn ne aminteşte de idealuri, de recunoaştere socială şi evoluţie în carieră, pentru unii chiar implicaţii în politică...
Luna în Vărsător invită la libertate, la intâlniri cu prietenii, fraţii, surorile...dar şi verii.
Luna în Peşti ne activează sensibilitatea, ne invită la meditaţie, la visare, la premoniţii, clarviziune ...şi poezie. 
 Folosiţi fiecare moment penmtru a vă schimba viaţa...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu