miercuri, 25 martie 2015

Arhanghelul Gabriel mesagerul bunelor vestiri 25.03.

Dragă Arhanghele Gabriel, mesagerul bunelor vestiri, te rog adu-mi şi mie vestea cea buna a împlinirilor ce ţi-am cerut! 
Cu bucurie şi recunoştinţă, îti mulţumesc! 
Aşa este!

vineri, 20 martie 2015

Trăieşte în armonie cu ritmurile naturii, prietenie cu Soarele şi Luna...şi celelalte planete

 Trăieşte în armonie cu ritmurile naturii, prietenie cu Soarele şi Luna...şi celelalte planete

Să trăim în armonie cu Soarele....înseamnă să respectăm fiecare anotimp în parte, să ne bucurăm - iarna de fulgii de nea, primăvara de înmugurirea naturii, vara de Soare şi călătorii, toamna de belşugul roadelor. Dacă ne armonizăm acţiunile cu puterea Soarelui  rezultatele vor fi pe măsură.
  Sărbătorile Soarelui sunt duminicile, iar anual solstiţiile 
şi echinocţiile
Duminica e - ziua Soarelui. 
Tot ceea ce facem în această zi, legat de ritmurile solare, va fi amplificat.
"Sol" înseamnă Soare iar "stiţiu" înseamnă a sta nemişcat, ceea ce dă aparenta nemişcare a Soarelui în această zi.
Solstiţiul de vară - 21 iunie, patronat de Juno - zeiţa căsătoriei, când avem cea mai lunga zi din an  şi  solstiţiul de iarnă - 21 decembrie, când avem cea mai lungă noapte din an.
La  echinocţiul  - atât cel de primăvara cât şi cel de toamnă, ziua este egală cu noaptea ca durată.
Soarele parcurge, în cele 365 de zile, întreg zodiacul fiind darnic cu fiecare zodie,  împărţind din puterea sa....dar iubind mai mult zodiile de foc cărora le dăruieşte din căldura sa - mai mult optimism şi înflăcărare…..
Invitaţia calendarului solar este de a re-crea lumea, de la un an la altul.
Iubiţi Soarele, el este simbolul vieţii şi al iubirii necondiţionate care-şi împarte lumina şi căldura cu noi toţi. 
Dulce este lumina…până şi regele Solomon, în Ecclesiastul, recunoaşte că: “dulce este lumina şi o plăcere pentru ochi să vadă Soarele...”.
Lumina Soarelui este unul dintre cei mai importanţi agenţi naturali de vindecare, sursă a vitaminei D.
Zilele însorite ne fac fericiţi şi veseli doar prin simpla prezenţa Soarelui pe cer, v-aţi întrebat de ce? 
Razele Soarelui sunt răspunzătoare pentru declanşarea  producerii hormonului fericirii - serotonina.

  Cum poţi trăi în ritm cu Soarele ? 

Ce poţi face ?
Poţi încearcă să trăieşti în ritmul Soarelui, zilnic, respectând răsăritul şi apusul, printr-un moment de admiraţie şi meditaţie. 
Încearcă măcar câteva zile acest exerciţiu minunat..... trezeşte-te odată cu răsăritul Soarelui şi culcă-te mai devreme(22.30-23.00). Vei observa că ziua pare mai lungă, mai productivă şi ai mai multă energie.
Poţi face băi de lumina şi de Soare.....corpul/pielea are nevoie să respire vara prin toţi porii....
Un vechi proverb spune: "în casa în care nu intră Soarele, intră medicul"....deschideţi larg ferestrele, invitaţi Soarele în casă, lumina lui să lumineze/energizeze toate ungherele....
Dar şi corpul nostru este o "casă", casa sufletului nostru.....Cum să intre Soarele în corp? simplu, prin expunerea la Soare, prin hrănirea cu legume şi fructe proaspete, care înmagazinează din energia solară a verii, prin a bea "apă albastră solară".

   Armonie cu Soarele
Prin culoare poţi intra în rezonanţă cu Soarele. El iubeşte culorile strălucitoare, şi pentru a-i intra in voie, poţi să te îmbraci în culori solare - galben, portocaliu, roşu şi auriu. 
Poartă bijuterii din aur.
 Armonie cu Planetele
Fiecare zi din săptămână poartă numele unei planete care o influenţează atât sub aspect benefic cât şi mai puţin benefic. Putem intra în armonie cu planetele prin culoare, gând, acţiune. cristale, meditaţie, alimentaţie......
Regăsiţi armonia naturii! 
Cu drag,
Amalia


Dacă vrei să afli mai multe informatii, mă poţi consulta la
lumina soarelui este unul dintre cei mai importanti agenti naturali de vindecare, sursa vitaminei D, fara de care toti ne-am imbolnavi. - See more at: http://blog.medici-de-familie.ro/tag/serotonina-soarele/#sthash.xxKIkV5C.dpuf

luni, 16 martie 2015

Îngerii lunari


ÎNGERII LUNARI
Tradiţia susţine existenţa unei ierarhii angelice grupate sub forma a nouă coruri spirituale: Serafimi, Heruvimi, Tronuri, Dominaţii, Puteri, Virtuţi, Principate, Arhanghelii şi îngerii Lunari cărora li se alătură îngerii însărcinaţi cu materializări.
Astrologia kabalistică aminteşte de aceşti 8 îngeri lunari care au puterea de a influenţa fenomenele naturii, evenimentele din viaţa oamenilor sau situaţiile mai mult sau mai puţin obiective. 
Domeniile lor de acţiune sunt clar stabilite, iar succesiunea influenţelor este dată de Lună, în funcţie de momentul când aceasta trece de la un grad zodiacal la altul. Invocat în momente dificile din viaţă îngerul, corespunzător poziţiei Lunii la naştere, intervine pentru a salva. Însă nu numai îngerul natal poate fi invocat, ci toţi cei 8 prezentaţi în acest capitol, în funcţie de domeniul lor de acţiune.
Îngerul care influenţează fazele importante ale Lunii (în momentul maximei influenţe) îşi pune amprenta asupra acestui moment astral. Astfel, îngerul care influenţează Luna nouă imprimă noului ciclului lunar, propriile caracteristici. Situaţia este identică şi pentru răsăritul Soarelui prin care ziua respectivă va avea caracteristicile îngerului care se suprapune peste acel moment.
Îngerii lunari permit accesul la centrul luminii terestre .
Invocarea lor nu implică un procedeu special. Se realizează o relaxare cât mai amplă, fizică dar şi psihică, după care se repetă de câteva ori „Invoc îngerul (i se va pronunţa clar numele)“. Procedeul se va continua prin trăirea cât mai intensă a stării de relaxare prin care se obţine deschiderea porţilor spirituale ale minţii şi accederea, prin intermediul sentimentelor elevate de iubire, compasiune, la chakra mondial unde se va realiza întâlnirea cu îngerul dorit. Această translaţie se poate face chiar şi atunci când dumneavoastră vă ocupaţi mintea cu alte gânduri, dar sufletul rămâne liniştit. Dacă adormiţi în timpul acestei relaxări nu este nici o problemă, acesta este modul în care dumneavoastră accedeţi, atunci, la chakra mondial.
Lumina interioară va fi direcţionată către fuziunea cu îngerul păzitor ales, chiar şi atunci când structurile utilizate în lumea fizică sunt active (corpul fizic, mintea, intelectul, raţiunea ş.a.). 
Abordarea lor  este o experienţă personală.
Îngerii lunari conduşi de Arhanghelul Gabriel sunt: Damabiah, Manakel, Ayael, Habuiah, Rahael, Yabamiah, Haiiael,  Mumiah.

duminică, 15 martie 2015

Calendar lunar Luna plină în 2015


Luna plină în 2015



Momentele de Lună plină în 2015
5 ianuarie: Luna plină în Rac
4 februarie: Luna plină în Leu
5 martie: Luna plină în Fecioară
4 aprilie: Luna plină în Balanță (fenomen dublat de o eclipsă totală de Lună)
4 mai: Luna plină în Scorpion
2 iunie: Luna plină în Săgetător
2 iulie: Luna plină în Capricorn
31 iulie: Luna plină în Vărsător
29 august: Luna plină în Pești
28 septembrie: Luna plină în Berbec (a doua eclipsă totală de Lună din 2015)
27 octombrie: Luna plină în Taur
26 noiembrie: Luna plină în Gemeni
25 decembrie: Luna plină în Rac

joi, 5 martie 2015

Arhanghelului Haniel - Arhanghelul Lunii Pline 5 martie 2015

Arhanghelul Haniel
Arhanghelul Haniel este asociat cu ciclurile lunii si cu darurile pe care le primim de la Dumnezeu: clarvederea, claraudiţia, clarsimtirea, clarcunoaşterea.
 Haniel este, de fapt, la nivel de Inger Heruvim-  o foarte înaltă Fiinţă de Lumină, din dimensiunea a 11-a 
     Numele acestui Arhanghel se poate traduce ca “Gloria lui Dumnezeu”.
      Este perceput ca un Inger cu energie feminină.
      Culoarea aurei Sale este alb-albăstrui.
      Cristalul corespondent este Piatra Lunii.

Mesajul Arhanghelului Haniel 
Te sfătuiesc să îţi petreci mai mult timp privind luna şi stelele, gândindu-te, în acelaşi timp, la mine. 
Te vei încărca de energie într-un mod absolut minunat. 
Prin acest exerciţiu îţi voi aduce vindecarea oricăror probleme de sănătate fizică şi emoţională, specific feminine. 
De asemenea, te ghidez să descoperi şi să foloseşti cristale cu proprietăţi terapeutice, pentru rezolvarea problemelor de sănătate pe care le ai.
Te voi ajuta să-ţi dezvolţi capacitatea de clarviziune, dacă doreşti...
Dar, nu ezita să îmi ceri ajutorul... 
Arhanghele Haniel, 
veghetor al graţiei, echilibrului şi harului, te rog să aduci energia ta divină a înţelepciuniipline de iubire pentru....descrie situaţia...
Mulţumesc pentru că mi-ai călăuzit gândurile, cuvintele, faptele şi comportamentul şi m-ai ajutat să mă bucur, aducând binecuvântări oricui mă priveşte sau mă ascultă.
 Fă astfel ca magnetismul tău divin să atragă spre mine toate energiile pozitive.
Îţi mulţumesc, gloriosule Arhanghel Haniel, îţi mulţumesc.

Arhanghelului Haniel - Arhanghelul Lunii Pline 

Arhanghelului Haniel  mai este cunoscut ca Arhanghelul Lunii Pline, de aceea puteţi să-l invocaţi  mai ales, acum, de Lună Plină ...
Poate fi invocat în nopţile cu Lună Plină, dacă doreşti sa te eliberezi de o povară emoţională, de vechile tipare negative,  de o relaţie disfuncţională sau să îţi vindeci o afecţiune.
Stai la fereastră sau ieşi afară, sub cerul liber, şi învoca-l pe arhanghelul Haniel.... apoi mulţumeşte-i.