luni, 16 martie 2015

Îngerii lunari


ÎNGERII LUNARI
Tradiţia susţine existenţa unei ierarhii angelice grupate sub forma a nouă coruri spirituale: Serafimi, Heruvimi, Tronuri, Dominaţii, Puteri, Virtuţi, Principate, Arhanghelii şi îngerii Lunari cărora li se alătură îngerii însărcinaţi cu materializări.
Astrologia kabalistică aminteşte de aceşti 8 îngeri lunari care au puterea de a influenţa fenomenele naturii, evenimentele din viaţa oamenilor sau situaţiile mai mult sau mai puţin obiective. 
Domeniile lor de acţiune sunt clar stabilite, iar succesiunea influenţelor este dată de Lună, în funcţie de momentul când aceasta trece de la un grad zodiacal la altul. Invocat în momente dificile din viaţă îngerul, corespunzător poziţiei Lunii la naştere, intervine pentru a salva. Însă nu numai îngerul natal poate fi invocat, ci toţi cei 8 prezentaţi în acest capitol, în funcţie de domeniul lor de acţiune.
Îngerul care influenţează fazele importante ale Lunii (în momentul maximei influenţe) îşi pune amprenta asupra acestui moment astral. Astfel, îngerul care influenţează Luna nouă imprimă noului ciclului lunar, propriile caracteristici. Situaţia este identică şi pentru răsăritul Soarelui prin care ziua respectivă va avea caracteristicile îngerului care se suprapune peste acel moment.
Îngerii lunari permit accesul la centrul luminii terestre .
Invocarea lor nu implică un procedeu special. Se realizează o relaxare cât mai amplă, fizică dar şi psihică, după care se repetă de câteva ori „Invoc îngerul (i se va pronunţa clar numele)“. Procedeul se va continua prin trăirea cât mai intensă a stării de relaxare prin care se obţine deschiderea porţilor spirituale ale minţii şi accederea, prin intermediul sentimentelor elevate de iubire, compasiune, la chakra mondial unde se va realiza întâlnirea cu îngerul dorit. Această translaţie se poate face chiar şi atunci când dumneavoastră vă ocupaţi mintea cu alte gânduri, dar sufletul rămâne liniştit. Dacă adormiţi în timpul acestei relaxări nu este nici o problemă, acesta este modul în care dumneavoastră accedeţi, atunci, la chakra mondial.
Lumina interioară va fi direcţionată către fuziunea cu îngerul păzitor ales, chiar şi atunci când structurile utilizate în lumea fizică sunt active (corpul fizic, mintea, intelectul, raţiunea ş.a.). 
Abordarea lor  este o experienţă personală.
Îngerii lunari conduşi de Arhanghelul Gabriel sunt: Damabiah, Manakel, Ayael, Habuiah, Rahael, Yabamiah, Haiiael,  Mumiah.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu